Lipton Sparked 'Mocktail In A Bottle'
Verkoopondersteuning

Lipton Sparked 'Mocktail in a bottle'

Als de pandemie horecaondernemers íets duidelijk heeft gemaakt is het wel dat het terras belangrijker is dan ooit. Hoe zorg je ervoor dat jouw terras perfect klaarstaat dit voorjaar en je zoveel mogelijk kan verkopen dit terrasseizoen? Schiet uit de startblokken met deze tips!

Lipton Sparked

Lipton Sparked

Lipton Sparked is een frisse, lichte en smaakvolle ‘mocktail in a bottle’ op basis van Lipton Ice Tea Green en is exclusief verkrijgbaar voor de horeca. Lipton Ice Tea is natuurlijk al jarenlang de absolute hardloper op de Nederlandse terrassen; met deze alcoholvrije mix verras je jouw gasten met een combinatie met frisse limoen en kruidige munt.

Bestel hier!
Margerijk

Margerijk

De geadviseerde verkoopprijs van Lipton Sparked is €3,95. Afhankelijk van jouw inkoopprijs, kan de de marge op een Lipton Sparked verdubbelen t.o.v. een reguliere frisdrank!

Laag in suiker

Laag in suiker

Gezondheid staat meer dan ooit centraal en jouw gasten letten steeds beter op wat ze eten en drinken. 

Minder vet en koolhydraten en (vooral) zuinig met suiker is de trend. Lipton Sparked past perfect in die ontwikkeling. Met een laag suikergehalte en de frisse smaak van groene thee is deze ‘mocktail in a bottle’ verfrissend lekker en toch laag in calorieën.