Stem Op Je Favoriete Terras

De horeca maakt kans op €300.000

Lees hier alles over hoe jij hét Lipton terras van 2022 kan worden en maak kans op die fantastische hoofdprijs van €100.000!

De horeca maakt kans op €300.000

De horeca maakt kans op €300.000

De horeca is weer open, eindelijk!
Om de horeca te vieren, komt Lipton Ice Tea dit jaar met de activatie ‘Hét Lipton Terras van 2022’. Een solidaire campagne waarbij jij, als horeca eigenaar, kans maakt op fantastische geldprijzen!
Zo zijn er twaalf Provinciewinnaars die elk een bedrag van €10.000,- wint. En alsof dat niet genoeg is, rollen er ook nog drie landelijke winnaars uit, waarbij de nummer 1 winnaar een geldbedrag van €100.000,- wint! Mooie bedragen om te investeren in die fantastische horecagelegenheid van je, toch?

We horen het je al zeggen ‘hoe maak ik kans op de hoofdprijs van 100k?’ Lees dan verder!
Als Lipton locatie met terras doe jij automatisch mee aan de activatie. Vervolgens kunnen consumenten van april tot en met september stemmen op haar favoriete Lipton terras.
Om het makkelijk te maken, hebben we op onze supermarktverpakkingen, horecaverpakkingen én verkoopondersteunende materialen een Scan & Stem QR code geplakt die de consument logischerwijs kan scannen om haar stem te plaatsen. Kortom, een ludieke en unieke campagne die zowel in de horeca, als in de supermarkten volop gepromoot wordt. Aan zichtbaarheid geen gebrek.

Ontvang de gratis verkoopondersteunende materialen

Ontvang de gratis verkoopondersteunende materialen

Bestel het gratis pakket met verkoopondersteunende materialen om aan jouw terrasgasten kenbaar te maken dat jij in de race bent voor Hét Lipton Terras van 2022.

Het pakket bestaat uit:

·         A4 poster (staand)
·         A5 tafelkaart (staand)
·         Tafelsticker
·         Raamsticker
·         iPad sticker

Wil je graag jouw eigen sausje over de materialen heengooien? Maak dan gebruik van de personaliseer optie. Zo kan je jouw logo op de materialen plaatsen, is het bij de poster en tafelkaart zelfs mogelijk om een foto van jouw horecaonderneming te uploaden en kan je bij elk format delen van de tekst aanpassen.

Klik om jouw pakket te bestellen
Tips & Tricks om jouw terrasgast op jou te laten stemmen!

Tips & Tricks om jouw terrasgast op jou te laten stemmen!

Verkoopondersteunende materialen besteld of ontvangen van jouw (junior) Rayon Manager? We helpen je graag uit de startblokken met vier simpele Tips & Tricks die ervoor zorgen dat niemand om de activatie heen kan:

  1. Plaats de beschikbare verkoopondersteunende materialen op jouw terras

  2. Hang de materialen op zichtbare plekken op

  3. Zet Social Mediakanalen in om direct in contact te komen met jouw gasten door middel van  de Lipton social media filters

  4. Maak gebruik van het afreken-moment om jouw terrasbezoeker nog eens extra te stimuleren om op jou te stemmen! (En wellicht wint hij/zij dan wel een horecavoucher bij een van de winnende locaties. Wie wilt dit nou niet?)