Terrastrends 2022
Verkoopondersteuning

Lipton Zomer Terras

Waar moet jouw terras van 2022 aan voldoen om je gasten gelukkig te maken? Onze 3 terrastrends van deze zomer.

Meer met nul

Meer met nul

De vraag naar alcoholvrij gaat niet aan het terras voorbij!

Alcoholvrij wint snel terrein en jouw gasten zoeken naar verrassing en verfrissing. Zet een mooie frisse mocktail op de kaart; bijvoorbeeld Lipton Sparked. Daarmee breid je je assortiment uit met een ‘volwassen’ frisdrank met minder suiker en meer smaak. Ook groene thee met frisse zuren is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een terrastopper van formaat!

IJsthee blijft de meest bestelde terrasdrank van Nederland en Lipton Ice Tea is het meest geliefde ijsthee-merk. Daarom serveert 65% van de horeca Lipton Ice Tea. IJskoud geserveerd met een fris citroentje in een beslagen Lipton-glas. Zo eenvoudig kan onweerstaanbaar zijn.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

We moeten zorgvuldig omgaan met de planeet en het terras van 2021 houdt daar rekening mee. 

Denk bijvoorbeeld aan herbruikbare stampers van gerecycled plastic van Lipton Ice Tea, terrasheaters met bewegingssensoren die automatisch uitschakelen als er geen gasten zijn en duurzaam geproduceerde terrasmeubelen. Of gebruik de winterdekens van Lipton Ice Tea in plaats van terrasverwarming; deze zijn gemaakt van gerecyclede kleding; geproduceerd in Europa en per trein vervoerd. Dat is nét wat onbezorgder genieten voor je gasten. En met de overgang naar 100% rPET loopt Lipton Ice Tea voor op gebied van duurzaamheid (en smaak)! 

Gezondheid

Gezondheid

Als de pandemie ons iets duidelijk heeft gemaakt is het wel dat een gezonde lifestyle van levensbelang is. 

Dat leidt ertoe dat de trend om gezond te eten en matig te drinken versnelt. Zorg daarom voor een uitgebalanceerd assortiment met naast al het lekkers ook gezonde gezonde keuzes zodat gasten zonder schuldgevoel kunnen kiezen hoe ze bij jou ontspannen. Lipton Ice Tea maakt als grootste ijsthee merk als eerste de stap in significante suikerreductie in Nederland. Met maar 15 kcal per 100ml is Lipton Ice Tea Green een echte terrastopper!