Cup-a-Soup campagnes

Cup-a-Soup campagnes

Cup-a-Soup speelt maar al te graag in op de altijd-veranderende werksituaties. Of je nu part-time of fulltime werkt, of juist studeert, we moeten continu meerdere ballen in de lucht houden. Werk, studie, familie en vrienden, het leven vraagt veel van je. Het is logisch dat je dan af en toe een dip ervaart. Gelukkig helpt Cup-a-Soup het hele jaar door jouw dip te verslaan, zodat je weer door kunt gaan. Maar liefst zes keer per jaar lanceren wij een landelijke campagne om heel Nederland scherp te houden. Lees hier meer over onze lopende campagne!

Beste Relatie,

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent veel eten, gezellig samenzijn met familie en daarna knallend 2023 in! Voor je het weet is het januari en zitten wij weer met z’n allen op kantoor! Máár geen reden voor een dip, Cup-a-Soup helpt jou en jouw klanten Soupercharged het nieuwe jaar in te gaan!

Om scherp het nieuwe jaar te starten, profiteren jouw klanten tijdelijk van 10 GRATIS blokjes Cup-a-Soup Post-its (OP=OP) bij aankoop van elke omdoos* Cup-a-Soup. Handig om alle goede voornemens op te schrijven, of om jouzelf of collega’s te herinneren aan het 4-uur Cup-a-Soup moment!

En om helemaal Soupercharged het jaar in te gaan, maken jouw klanten ook nog eens kans op een Cup-a-Soup Energy workshop voor al hun collega’s op kantoor!


Hoe het werkt:

  • Jouw klant bestelt ten minste 1 omdoos* Cup-a-Soup

  • … en krijgt 10 GRATIS blokjes Cup-a-Soup Post-its

  • Zij scannen de QR-code op de Cup-a-Soup Post-its en laten weten waarom hun team wel een boost kan gebruiken

  • Vervolgens maken zij kans op een Cup-a-Soup Energy workshop op kantoor!

  • Hierbij geldt, hoe meer omdozen ze afnemen, hoe meer Post-its ze ontvangen, OP=OP

  • Looptijd: januari 2023

Soupercharge de start van jouw jaar! 4 uur, Cup-a-Soup.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dat graag.

 

Met vriendelijke groet,

 

Cup-a-Soup

*1 omdoos bevat 4 verpakkingen à 21 x 175ml