Cup-a-Soup op het werk

Heb je last van een dipje? Dan zit je bij Cup-a-Soup altijd goed! Een heerlijk en gezond tussendoortje waar je energie van krijgt voor de rest van de dag. Bekijk deze pagina als je wel een boost kan gebruiken.

Assortiment

Cup-a-Soup heeft genoeg variatie in het assortiment om elke dag wat anders te drinken. Zo zijn er onder andere de klassiekers, zoals Tomaat, Kip of Champignon Crème. Of probeer één van de andere smaken zoals Franse Ui, Groente, Mosterd of Thaise Kokos.

Gezondheid en duurzaamheid

Goede smaak kan alleen slagen met de beste ingrediënten. Daarom is Cup-a-Soup zonder toegevoegde smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen! Voor de heerlijke soepen van Cup-a-Soup gebruiken we de beste ingrediënten. Deze ingrediënten zijn steeds vaker duurzaam, zoals onze tomaten, asperges en uien. We zijn ervan overtuigd dat kruiden en groenten van betere kwaliteit en smaak zijn, wanneer deze geproduceerd zijn door boeren die hun gewassen laten groeien in rijke en gezonde bodems. Een duurzame productie van groenten en kruiden in harmonie met de natuur biedt de kwaliteit die wij zoeken voor het creëren van producten die goed smaken. Wil je hier meer over weten? Lees hier verder over de gezondheid en het zoutpercentage van Cup-a-Soup.

Cup-a-Soup op het werk!

Wil jij Cup-a-Soup op het werk? Bekijk ons assortiment en onze systemen hier. Overtuig jouw manager dat Cup-a-Soup onlosmakelijk aanwezig moet zijn op jouw kantoor!

Contact

Weet je niet zeker welk systeem het meest geschikt is? Vraag dan vrijblijvend advies aan via het nummer 010-439 47 86 (op werkdagen beschikbaar tussen 8.30 en 17.00). Daarnaast zijn wij bereikbaar via e-mail verkoop.binnendienst@unilever.com. We streven er altijd naar u direct van dienst te zijn.