Verkoopondersteunende materialen
Verkoopondersteuning

Verkoopondersteunende materialen

Wist je dat je tot 7% meer omzet kan doen als jouw zaak er goed bij staat? Daar helpen we je graag bij! Bestel nu je verkoopondersteunde materiaal

 Gratis je OLA ijskaart personaliseren

Gratis je OLA ijskaart personaliseren

Vanaf nu is het mogelijk om zelf jouw eigen gepersonaliseerde ijskaart samen te stellen. Je hebt hierbij (gedeeltelijk) vrije keus uit ons ijsassortiment. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je bedrijfslogo toe te voegen op de ijskaart. 

Klik hieronder om te bestellen!

Bestel hier
OLA Materialen

OLA Materialen

Een optimaal gepresenteerd OLA-assortiment, gecombineerd met onze verkoopondersteunende materialen, geeft het beste resultaat. Sterker nog, onderzoek heeft aangetoond dat je met het plaatsen van de juiste materialen op de juiste positie in én rondom je OLA-verkooppunt, maar liefst 10% meer omzet kunt behalen! OLA helpt je hier graag bij door een pakket verkoopondersteunende materialen beschikbaar te stellen .Wil je deze verkoopondersteunende materialen bestellen? Neem dan contact op met onze Verkoop Binnendienst. 

Klik hier voor contact
Lipton Ice Tea Materialen

Lipton Ice Tea Materialen

Vergroot je zichtbaarheid en zorg voor meer beleving met de juiste Lipton Ice Tea materialen. Wil je deze verkoopondersteunende materialen bestellen? Neem dan contact op met onze Verkoop Binnendienst. 

Klik hier voor contact
Carte d'Or Materialen 

Carte d'Or Materialen 

Om  het Carte d’Or ijs met liefde en aandacht te verkopen, is het belangrijk om de zichtbaarheid te vergroten. Carte d’Or heeft hiervoor de juiste materialen beschikbaar. Wil je met Carte d’Or werken? Neem dan contact op met onze Verkoop Binnendienst. 

Klik hieronder om naar contact te gaan! Ben je benieuwd om welke materialen dit gaat? Klik dan hier.

Klik hier voor contact
Verkoopondersteunende Media

Verkoopondersteunende Media

Zien is kopen, daarom stellen wij alle afbeeldingen, video's en andere media van onze producten GRATIS ter beschikking. Handig voor het opmaken van nieuwe menukaarten en/of om je online zichtbaarheid te vergroten. 

Klik hier om naar de Unilever Beeldbank te gaan!

Klik hier voor meer info