Lipton Ice Tea Green Zero
Zero Sugar, 100% Taste

Lipton Ice Tea Green Zero zorgt ervoor dat consumenten 33% meer Ice Tea drinken

BESTEL NU

Wist je dat suiker de grootste zorg is onder consumenten op het gebied van frisdranken? Met trots introduceren wij daarom onze nieuwste innovatie: Lipton Ice Tea Green Zero. Lees hier waarom jouw terras niet zonder Lipton Ice Tea Zero kan of bestel 'm direct!

Zero Sugar, 100% Taste

Zero Sugar, 100% Taste

Wist je dat suiker de grootste zorg is onder consumenten op het gebied van frisdranken? 15% van de consumenten drinkt alleen zero sugar frisdrank. Daarnaast zien we dat bestaande Lipton consumenten maar liefst 33% meer Lipton Ice Tea Zero drinken sinds de introductie.

Bedien daarom ook de bewuste consument met onze suikervrije Lipton varianten. Lekker verfrissend, laag in calorieën, 0% suiker en nog steeds vol van smaak!

Meer omzet met Lipton Ice Tea Zero

Meer omzet met Lipton Ice Tea Zero

Zo wordt Lipton Ice Tea Zero vaak gedronken door consumenten die momenteel nog geen Ice Tea drinken evenals de loyale zero consument (15% van de consumenten). Met onze Lipton Ice Tea Zero range bereik je daarmee maar liefst twee geheel nieuwe doelgroepen.

En voor als je de rekensom zelf niet al hebt gemaakt, doen wij dit even voor je. Door het toevoegen van Lipton Ice Tea Zero aan jouw menu trek je een grote groep nieuwe consumenten aan. Meer consumenten = meer rotatie van Lipton Ice Tea zero = meer omzet. Sla de gereserveerd bordjes maar in, want dit is een win-win!

Better for you & better for the planet

Better for you & better for the planet

En het goede nieuws houdt niet op!
Niet alleen spelen wij met Lipton Ice Tea Zero in op de behoefte aan minder suiker van de bewuste consument, wij zitten ook niet stil als het gaat om duurzaamheid. Met o.a. gerecycled plastic (rPET) & Rainforest Alliance focust Lipton op zowel gezondheid als het milieu.

Bestel nu de Lipton Ice Tea 3+1 gratis opstartactie

Bestel nu de Lipton Ice Tea 3+1 gratis opstartactie

Ben jij enthousiast geraakt over de nieuwe Lipton Ice Tea Zero range en wil jij dit product bestellen? Bestel nu en profiteer ook nog eens van een mooie 3 + 1 colli gratis* aanbieding!

*actievoorwaarden van toepassing

BESTEL NU