Terras Zomerklaar
Verkoopondersteuning

Lipton Zomer Terras

5 tips om alles uit het terrasseizoen te halen!

Perfect Serve

Perfect Serve

Gasten zijn bereid om 15% meer te betalen voor een perfect serve. De marge op (terras)drankjes is nog altijd dé winstmaker. Verleid jouw gasten door van hun drankje een premiumbelevenis te maken. 

  • Glaswerk. Er is niets beter dan een drankje dat wordt geserveerd in een kwalitatief en passend glas. Investeer daarom in premium glaswerk. Lipton Ice Tea heeft een gloednieuw iconisch glas beschikbaar dat ook stapelbaar is.

  • Garnering. Onweerstaanbaar: een schijfje citroen in een mooi glas met daarin een ijskoud verkoelend drankje.

Premium merk, premium terras

Premium merk, premium terras

Lift mee op de uitstraling van premium merken door gebruik te maken van hun verkoopondersteunende materialen.

Leveranciers steken veel energie in merkbeleving. Informeer bij Lipton Ice Tea naar parasols, dienbladen, glaswerk of onze tientallen andere oplossingen. Je terras krijgt dankzij de juiste merkbeleving de perfect zomerse en professionele uitstraling. 

Teken de terrasindeling uit

Teken de terrasindeling uit

Teken de terrasindeling uit. Maak van tevoren een schets van de juiste indeling en teken de looplijnen uit. Ga hierbij uit van 1,25 m2 per gast. Zo voorkom je dat medewerkers en terrasgasten elkaar in de weg lopen. 

Zorg voor een volledig aanbod

Zorg voor een volledig aanbod

Zorg voor een volledig aanbod en verkoop geen nee aan jouw terrasgast. Suiker blijft de nummer 1 zorg binnen frisdranken onder consumenten. De Lipton Ice Tea Green Zero is daarom een onmisbare aanvulling op jouw kaart.  

Terras menu

Terras menu

Creëer een speciaal terrasmenu en voeg hier een sociaal element aan toe. Zo kan je een daghap aanbieden - bestaande uit jouw hardloper samen met een frisdrank als Lipton Ice Tea Green Zero - waar je alleen op pub quiz avonden van kan genieten.