Wie zijn wij?
Jouw zaak perfect geregeld

Wij zijn Unilever Partners

Wij zijn Unilever Partners. Het platform waar jij als ondernemer alles voor je zaak perfect kunt regelen. Met Unilever als je professionele partner die dag en nacht voor je klaarstaat.

Van producten tot promotiemateriaal. Van apparatuur tot support. Van tips & tricks over hoe je je omzet kunt verhogen tot trends & insights over jouw business. Je kunt het allemaal hier vinden.

Onze producten
Wij zijn Unilever Partners
Support

Stel nu je vraag aan LOLA

LOLA is onze nieuwste aanwinst en 24/7 bereikbaar voor al jouw vragen. Deze slimme en altijd vrolijke virtuele assistente is speciaal ontwikkeld om jouw werkdag leuker en makkelijker te maken. Dus heb je een vraag over het assortiment, het gebruik van verkoopondersteunend materiaal en/of vriezers.

LOLA is 24/7 bereikbaar op WhatsApp én ze heeft het antwoord op al je vragen. In de video stelt ze zich graag aan je voor en legt ze precies uit hoe je haar kunt bereiken.

Stel een vraag
Ondernemers bedankt!

Een nieuw jasje voor Unilever Partners

Wie eerder al op unileverpartners.nl heeft gekeken, heeft ons al zien pronken met een nieuw jasje. Unilever Partners heeft namelijk een nieuwe uitstraling. Met frisse fotografie, gemaakt door fotograaf Nina Slagmolen.

Als team van Unilever Partners willen we daarom ook alle ondernemers bedanken die dit mede mogelijk hebben gemaakt:

  • Belicio Cheatday in Dordrecht

  • HAS Döner Kebab in Hellevoetsluis

  • Restaurant bij Marc in Ouddorp

  • Strandpaviljoen Paal 10 in Ouddorp

  • Tankstation Moments & More, locatie Zevenbergschen Hoek

Een nieuw jasje voor  Unilever Partners