Merken

Ontdek het premium assortiment Carte d’Or-schepijs

Voor het serveren van echt ambachtelijk Italiaans ijs kies je voor de premium kwaliteit van Carte d’Or-schepijs. Al ruim 40 jaar is Carte d’Or de leverancier van verrukkelijk Italiaans schepijs met een authentieke smaak.

Starten met verkoop Carte d'Or - contact

Starten met verkoop Carte d'Or - contact

Wil je starten met het verkopen van Carte d'Or ijs maar heb je nog vragen?

Neem dan contact op met onze verkoop binnendienst of met onze account managers

Zuid Nederland
Caroline Sebregts
📧 caroline.sebregts@unilever.com
📞 06 5340 5720

Noord Nederland
Sebastiaan Boerkamp
📧 sebastiaan.boerkamp@unilever.com
📞 06 4167 9762

Unieke aanbiedingen via Unilever Partners

Unieke aanbiedingen via Unilever Partners

Wil je de unieke Carte d'Or aanbieidingen ontvangen en bestellen? Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste inspiratie? Óf tips ontvangen over hoe jij de levensduur van jouw vitrine verlengd?

Maak dan snel een Unilever Partners account aan en mis niks.

Registreer nu
Carte d’Or-ijs inspiratie

Carte d’Or-ijs inspiratie

Ervaar gastronomie op hoog niveau met Carte d’Or. Laat je inspireren door onze Carte d’Or-recepten en ontdek hoe je een overheerlijke ijskoffie of milkshake met Carte d’Or-ijs maakt.

Klik hier voor recepten
Carte d’Or-ijs kopen bij Unilever Partners

Carte d’Or-ijs kopen bij Unilever Partners

Onze werkwijze voor Carte d’Or-ijs inkopen is simpel. Voeg het aantal benodigde Carte d’Or-ijsbakken toe aan je winkelmandje. Vervolgens geef je Unilever Partners toestemming om de bestelling door te sturen aan je eigen grossier. De levertijden en kosten zijn afhankelijk van de door jou gekozen grossier. Na het voltooien van je bestelling geef je Unilever Partners toestemming jouw geselecteerde producten en gegevens naar je grossier door te sturen. De prijzen van de Carte d’Or-ijsbakken zijn een indicatie van de mogelijke prijs die je betaalt bij jouw grossier.

Ontdek het gehele Carte d'Or-ijsassortiment
Boost je ijsverkoop met verkoopondersteunende materialen

Boost je ijsverkoop met verkoopondersteunende materialen

Bij Unilever Partners bestel je eenvoudig verkoopondersteunend materiaal; ijsbekertjes (170ml & 260ml), beachflags, levensgrote ijshoorn, kortingskaarten en gepersonaliseerde ijskaarten.

Voor overig verkoopondersteunend materiaal (smaakkaartjes, flexkaarten, prijsstickers, etc.) neem dan contact op met onze account managers (zie contact gegevens boven aan deze pagina).

Zoek je beeldmateriaal voor een nieuwe menukaart? Bekijk de gratis afbeeldingen en video’s in de Unilever beeldbank voor het presenteren van jouw ijsassortiment.

Bestel hier jouw verkoopondersteunend materiaal