Krokant chocoladekoekje met aardbeienijs
Krokant chocoladekoekje met aardbeienijs
Voor 1 portie
Ingrediënten
250g aardbeien
80g chocoladesaus
10g gepofte rijst
1 bolletje Carte d'Or Schepijs Chocolade 5,5L
1 bolletje Carte d'Or Schepijs Aardbeien 5,5L
Tuinkers
1 zandkoekje
Bereiding
Haal het kroontje van de aardbeien en halveer ze.
Verdeel de chocoladetopping dun op een siliconen mat en bak in de oven op 160°C gedurende 15 minuten.
Haal de gebakken topping uit de oven en bestrooi met de gepofte rijst en laat afkoelen op de siliconen mat.
Breek de topping naar wens.
Serveren
Plaats het aardbeien- en het chocolade-ijs. Garneer het ijsdessert met de aardbeien en de gebakken gepofte rijstchocolade topping.
Garneer met de zandkoekjes en de tuinkers.