Krokant chocoladekoekje met aardbeienijs

Krokant chocoladekoekje met aardbeienijs

Voor 1 portie

Ingrediënten

  • 250g aardbeien

  • 80g chocoladesaus

  • 10g gepofte rijst 

  • 1 bolletje Carte d'Or Schepijs Chocolade 5,5L

  • 1 bolletje Carte d'Or Schepijs Aardbeien 5,5L

  • Tuinkers

  • 1 zandkoekje

Bereiding

  1. Haal het kroontje van de aardbeien en halveer ze.

  2. Verdeel de chocoladetopping dun op een siliconen mat en bak in de oven op 160°C gedurende 15 minuten.

  3. Haal de gebakken topping uit de oven en bestrooi met de gepofte rijst en laat afkoelen op de siliconen mat.

  4. Breek de topping naar wens.

Serveren

  1. Plaats het aardbeien- en het chocolade-ijs. Garneer het ijsdessert met de aardbeien en de gebakken gepofte rijstchocolade topping. 

  2. Garneer met de zandkoekjes en de tuinkers.