Lipton Ice tea inkopen? Bestel eenvoudig ice tea online!
Inkoop

Ice tea inkopen bij Unilever Partners

Wil je als horecaondernemer je klanten voorzien van de heerlijke verfrissende smaak van Lipton Ice Tea? Bij Unilever Partners is ice tea inkopen makkelijker dan je denkt. Bestel online ons uitgebreide assortiment aan verfrissende ijsthee van Lipton voor je onderneming.

Voordelig inkopen voor de horeca

Voordelig inkopen voor de horeca

Het drinken van ice tea van ’s werelds grootste theemerk maakt menig frisdrank-liefhebber gelukkig. Al meer dan 25 jaar zorgt Lipton Ice Tea voor de perfecte verfrissing op een zonnig terras en op een festival. Om je klant een positief moment en een heerlijke ice tea-ervaring te bezorgen, kies je voor de beste kwaliteit ice tea. Bij Unilever Partners bestel je het gehele jaar door eenvoudig Lipton Ice Tea voor de horeca online. Hoe het ice tea online bestellen werkt, lees je hieronder.

Ontdek het Lipton ice tea horeca assortiment
Ice tea online bestellen bij Unilever Partners

Ice tea online bestellen bij Unilever Partners

Ice tea inkopen voor je horecaonderneming is bij Unilever Partners heel eenvoudig. Plaats je bestelling ice tea in je winkelmand. Vervolgens geef je Unilever Partners toestemming om de bestelling door te sturen aan je eigen grossier. De levertijden en kosten zijn verschillend per grossier. Met het voltooien van je bestelling geef je Unilever Partners toestemming jouw geselecteerde producten en gegevens naar je grossier door te sturen. In de Unilever Partners webshop vind je bij elk Lipton Ice Tea product een indicatie van de mogelijke prijs die je bij jouw grossier betaalt.

Bestel nu Lipton Ice Tea