Het grootste OLA-ijs assortiment bestel je online!
Merken

Ontdek het lekkerste OLA-ijs assortiment bij Unilever Partners

Om je klant keer op keer een glimlach te bezorgen, kies je natuurlijk voor het allerbeste ijs. Het gehele jaar door kun je als ondernemer bij Unilever Partners terecht om OLA-ijs te bestellen voor het bevoorraden van je vriezer. De marktleider in ijs biedt het grootste assortiment ijs voor de horeca. Bij OLA staat verbetering van de producten centraal. Het assortiment wordt dan ook continu verbeterd en uitgebreid met nieuwe OLA-ijs soorten en innovaties. Bij Unilever Partners bestel je online eenvoudig het groothandel ijs van OLA. Hoe het ijs bestellen werkt, vertellen we je hieronder.

OLA: hét ijsmerk voor een glimlach

OLA: hét ijsmerk voor een glimlach

OLA-ijs is al sinds de start in 1956 de favoriete traktatie van menig ijsliefhebber wereldwijd. In België en Nederland zijn de Cornetto, Raket, Magnum Almond en Calippo verreweg de populairste ijsjes. OLA-ijs wordt in meer dan 50 verschillende landen over de hele wereld verkocht onder hetzelfde logo, maar met een andere merknaam. Zo wordt het wereldberoemde ijsmerk in Portugal Olá genoemd, Streets in Australië en Kibon in Brazilië en Argentinië. Het is de missie van OLA om zo veel mogelijk mensen een glimlach te bezorgen. Het uiteenlopende assortiment OLA-ijs is duidelijk te herkennen aan het rood-witte hart-logo.

Bestel nu jouw OLA ijs assortiment
Boost je ijsverkoop met POS-materiaal

Boost je ijsverkoop met POS-materiaal

Het stimuleren van je ijsverkoop begint met de inzet van de juiste verkoopondersteunende materialen. Vergroot de zichtbaarheid van je horecaonderneming met POS-materiaal van OLA. Het plaatsen van een uitgebreide gepersonaliseerde ijskaart of uithangbord bij je OLA-verkooppunt nodigt klanten uit om een OLA-ijsje bij jou te kopen. 

Wist je dat POS-materiaal de omzet tot wel 7% kan verhogen? Voor het creëren van een nieuwe menukaart of het vergroten van je online zichtbaarheid, is de Unilever beeldbank in het leven geroepen. Hier vind je foto’s, video’s en andere media van onze ijsproducten ten behoeve van je OLA-ijs promotie. 

Bestel hier
OLA-ijs bestellen bij Unilever Partners

OLA-ijs bestellen bij Unilever Partners

Unilever Partners verzekert je van de beste kwaliteit consumptie-ijs. Onze werkwijze voor ijs inkopen is simpel. Het benodigde OLA-ijs voeg je toe aan je winkelmand. Vervolgens geef je Unilever Partners toestemming om de bestelling door te sturen aan je eigen grossier. De levertijden en kosten zijn afhankelijk van de door jouw gekozen grossier. Na het voltooien van je bestelling geef je Unilever Partners toestemming jouw geselecteerde producten en gegevens naar je grossier door te sturen. De prijs van het OLA-ijs is een indicatie van de mogelijke prijs die je betaalt bij jouw grossier.

Ontdek het OLA assortiment
OLA-ijs aanbieding voor horecaondernemers

OLA-ijs aanbieding voor horecaondernemers

Wil je het ijsseizoen goed beginnen? Speciaal voor horecaondernemers hebben wij een scherpe OLA-ijsaanbieding. Profiteer van onze 5 + 1 gratis of 13 + 5 gratis ijsjesdeal en probeer de nieuwste OLA-ijsjes, schepijs en ijsdesserts.

Heb je vragen over ons OLA-ijs assortiment of onze verkoopondersteunende materialen? Neem gerust contact op met de OLA-ijs klantenservice of stel je vraag aan onze virtuele assistente LOLA.

Bekijk promoties