De producten in de vitrine beheren is één van de meest belangrijke zaken bij het verkopen van ijs. Bekijk de video en leer alles over de vitrine gebruiksklaar maken en wat je met het ijs ter voorbereiding moet doen.
Lees hieronder onze richtlijnen voor de beste productkwaliteit en veiligheid van jouw gasten. Zo zijn bijvoorbeeld geopende ijsbakken max. 2 weken houdbaar.
1. Gebruik de juiste houders
Wanneer producten in de vitrine geplaatst worden is het belangrijk om de juiste houders te gebruiken om de stabiliteit en schepbaarheid van de producten te behouden.
Beschik je niet over de juiste bakhouders? Neem dan contact op met je account managers om deze aan te vragen.
2. Plaats verschillende smaken op de juiste plek
Om de perfecte productkwaliteit te garanderen moeten producten op de juiste plek in de vitrine geplaatst worden, aangezien de temperatuur in verschillende delen in de vitrine verschilt. Warmere gedeelten bevinden zich voorin de vitrine, dicht bij glas waar de gast doorheen kijkt.
Vuistregel: sorbets en fruitige smaken in het koude gedeelte van de vitrine & chocolade en rijkere smaken in het warmere gedeelte.
3. IJs decoreren maakt de ijservaring echt af
Het decoreren van ijs trekt de aandacht van de klant naar de vitrine. IJs met decoratie ziet er vers en lekker uit.
Ververs decoratie dagelijks.
Plaats meer decoratie aan de voorkant van de bak dan aan de achterkant. Dit maakt het scheppen makkelijker.
U hebt slechts een handvol ingrediënten nodig om de perfecte decoratie te maken, wat betekent dat de kosten ook laag zijn.
4. Populaire smaken per branche
Ontdek de top 10 smaken voor jouw branche; eetcafé, lunchroom, luxe cafetaria, brasserie, ijssalon, strand en vakantiepark.
Carte d'Or