IJs inkopen? Bestel eenvoudig ijs online | Unilever Partners
Inkoop

IJs inkopen bij Unilever Partners

Wil je als ondernemer het lekkerste ijs inkopen voor je horecazaak? Tover een glimlach op het gezicht van je klant met OLA’s ijsklassiekers zoals de Raket en Cornetto. Of kies voor het heerlijke ijs van Ben & Jerry’s of Carte d’Or. Bestel online ons uitgebreide assortiment voor je horecaonderneming.

Voordelig ijs inkopen

Voordelig ijs inkopen

We begrijpen dat je het als ondernemer al druk genoeg hebt. Gelukkig kun je in de Unilever Partners webshop eenvoudig én voordelig online OLA, Ben & Jerry’s en Carte d’Or-ijs bestellen. Zo ben je altijd voorzien van een goed gevulde vrieskast. Onze werkwijze voor ijs inkopen is simpel. Eerst vul je jouw digitale winkelmand met het lekkerste ijs voor je klanten. Bij het bevestigen van je bestelling krijg je als horecaondernemer vervolgens toestemming om de bestelling door te sturen aan je eigen grossier. De levertijden en kosten zijn afhankelijk van de door jou gekozen grossier. Na aanvraag van je bestelling geef je Unilever Partners toestemming om jouw geselecteerde producten en gegevens naar je grossier door te sturen. De inkoopprijs van OLA, Ben & Jerry’s en Carte d’Or-ijs in de Unilever Partners webshop is een indicatie van de mogelijke prijs die je bij jouw grossier betaalt.

Wil je meer weten over ijs bestellen bij Unilever Partners?  

Bestel online ijs
Koop eenvoudig een vriezer bij Unilever Partners

Koop eenvoudig een vriezer bij Unilever Partners

Heb je nog geen vriezer? Onze OLA-vriezers zijn hét visitekaartje voor jouw horecaonderneming. Koop nu eenvoudig een OLA-vriezer bij Unilever Partners en ontvang gratis een OLA-totaalpakket bestaande uit ijs en POS-materiaal. 

Wil je meer weten over onze scherpe OLA-vriezeractie? 

Ontdek de OLA-vriezeractie
Gepersonaliseerde ijskaart

Gepersonaliseerde ijskaart

Wil je het ijsseizoen goed beginnen? Creëer een gepersonaliseerde ijskaart in onze webshop. Bij Unilever Partners bestel je online eenvoudig het groothandel-ijs van grote merken als OLA, Ben & Jerry’s en Magnum. 

Maak nu je gepersonaliseerde OLA ijskaart
Ontdek de energiezuinige tips van OLA

Ontdek de energiezuinige tips van OLA

Om je klanten te voorzien van de beste kwaliteit ijs is een goed functionerende vriezer essentieel. Met de gouden regels van OLA zorg je ervoor dat jouw vriezer optimaal functioneert. Bovendien kun je met behulp van deze praktische tips de hoge energiekosten terugdringen en de impact op het milieu minimaliseren.

Ontdek de energiezuinige tips van OLA
Start het ijsseizoen met een zakelijk account

Start het ijsseizoen met een zakelijk account

Ervaar zelf het gemak van online ijs bestellen met een zakelijk account bij Unilever Partners. Heb je nog vragen over ijs inkopen voor je horecazaak? Neem contact met ons op of stel je vraag aan onze virtuele assistente LOLA.